Gala-Avond Marjan Berger Verrassend Anders

 “Een prachtige galajurk, een nieuw geluid,“ moet Marjan gedacht hebben, want op zaterdag 7 februari pakte zij uit met Marjan Berger Gala-Avond in De Kaasboerin in Mol-Postel.

 De fans waren talrijk aanwezig , want zij wilden dit speciale evenement niet missen. Na een heerlijk diner werden zij getrakteerd op een heleboel liedjes, die Marjan tijdens  gewone optredens niet brengt. Marjan zorgde samen met collega-vrienden Bandit, Herbert Verhaeghe en Luc Van Meeuwen voor een onvergetelijke avond. Ook deze mannen waren voor de gelegenheid wondermooi uitgedost in een smoking of net pak. Na een paar prachtnummers uit Marjans albums “As Time Goes By“,“Marjan Berger meets Doris Day” en vele andere, zong Marjan telkens een duet met één van haar mannelijke vrienden. Daarna gaven de gastartiesten op hun beurt het beste van zichzelf.  Marjan was echt in haar nopjes die avond. Ze straalde als nooit te voren. Even ging het wat fout met de techniek. Ze moest uit de losse pols het publiek weten bezig te houden en begon spontaan a capella “Amzing Grace“ te zingen.  Ze kreeg daarvoor een staande ovatie!

Dat we van een geslaagd evenement spreken, blijkt uit het feit dat de zaal direct uitverkocht was en dat iedereen met een lach op zijn gezicht naar huis ging. “Een avond om nooit meer te vergeten”, gilden ze.  Verrassend Anders…..dat horen we graag.

 

Back to top